Авіатури з Молдови, Польщі, Румунії та інших міст Європи | Автобусні тури з України
Виды отдыха
Страны
Другие страны

Албанія з нотками Греції !

24.07.19

Південь Албанії. Там, де залишилася частинка Греції.

 

З Албанії до Греції можна вирушити на невеличку подорож морем, щоб там відвідати знакові та популярні місця, уявити, як жили боги на Олімпі, з’їсти фірмового грецького салату і попрямувати на кораблику назад до Албанії, де на вас чекає тихий затишний відпочинок. Хочете поєднати відпочинок в Албанії з екскурсіями до Греції? А дізнатись про «грецькі» місця в Албанії? Тоді вже зараз обирайте тур!

 

Отдых в Саранде в Ксамиле  Греция и Албания

 

Курорти, з яких можно вирушити до Греції

Саранда – це місто-курорт Албанської Рив’єри на півдні країни. Воно ховається в підковоподібній бухті зі спокійними водами і мальовничими краєвидами. З одного боку місто оточене Іонічним морем, а з іншого – оливковими гаями. У центрі Саранди збереглися руїни синагоги V століття, де пізніше була побудована базиліка перших християн з напільною мозаїкою. На пагорбі над містом височіє фортеця Лекурсі XVI століття.

 

Ксаміль – найпівденніше місто країни, розташоване на березі блакитного Іонічного моря. За колір води і красу природи курорт Ксаміль часто називають «Албанськими Сейшелами». Тут найчистіша і дуже прозора вода, видимість становить кілька десятків метрів, а це дуже люблять численні дайвери, що відпочивають у цих місцях. Колір води в Ксамілі абсолютно дивовижний – яскраво-блакитний, місцями смарагдовий. Приваблює і білосніжний пляж, але він не піщаний, як може здатися на фотографіях – це камені, перемелені до стану борошна.

 

Екскурсія на Корфу

Оглядова екскурсія Керкірою (столицею острова Корфу), одним з найбільш витончених міст сучасної Греціі, колись – місту венеціанської аристократії. У програму входить відвідування: палацу і паркового ансамблю австрійської імператриці Елізабет – Ахілліона; півострова Канони – території стародавньої Керкіри VIII століття до н.е. – з міжнародним аеропортом, і в старому місті – церкви св. Спиридона, покровителя острова.

 

 

Албанія – це та країна, де ваш відпочинок буде завжди красивим, спокійним, цікавим та вигідним!

 

 

 

 

 

 

 

Подобрать тур on-line >>>

 

Ждем Ваших звонков по тел.:

(044) 362 37 99  (067) 242 37 90   (063) 115 10 77

а также присылайте Ваши запросы на:

 

 

exotiktravel@ukr.net


Горящие туры